Degustační večer: BÍLÉ BORDEAUX A MÍSTNÍ KUCHYNĚ

Cena: 1 550 Kč
Adresa: Vinotéka a restaurace Passage, Millennieum Plaza, V Celnici 10, Praha 1
Místo konání: Praha
Datum konání: 13. 9. 2017

Dobrý den,

rádi bychom Vás pozvali na degustační večer věnovaný bílým vínům a gastronomii francouzského regionu Bordeaux. Náš šéfkuchař Martin Kallasch přivezl inspiraci ze své několika týdenní stáže u michelinových kuchařů přímo z Bordeaux a na tento večer pro Vás připravil:

Welcome drink
Koktejl Sauternes

Amuse Bouche
Kachní paštička s brusinkovým relish
***
Carpaccio Saint Jacques s kaviárovým olejem
Château de Chantegrive 2015, Graves AOC
***
Šneci v limetkové rybí omáčce s chilli, koriandrem na wakame salátu sypané sezamem
Les Arums de Lagrange 2014, Bordeaux AOC
***
Dušené mladé kuřátko v krémové hříbkové omáčce s bramborovým pyré
Ch. Carbonnieux blanc 2010 Cru Classé de Graves
***
Sýrová profiterolka s krémem z čerstvého sýra
Ch. Olivier blanc 2007 Cru Classé de Graves
***
Pralinky foie gras de canard s lanýži a koňakem balené v pistáciích, perníkový chléb s rybízovou omáčkou
Château Filhot 2005, 2ème Cru Classé, Sauternes

Degustací a celým večerem Vás provede head sommeliér Petr Sláma.

Cena celého večera je 1 500 Kč za osobu.

Místa si prosím rezervujte na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. 221 033 389. Pozor, počet míst je omezený!