Degustační večer: Tataráčky a vína Francie

Cena: 1 400 Kč
Adresa: Vinotéka Passage, Millennium Plaza, V Celnici 10, Praha 1
Místo konání: Praha
Začátek akce: 18.00
Datum konání: 06.09.2017

Dobrý den,

po dlouhé odmlce, kdy nabíral zkušenosti u Zdeňka Pohlreicha a další zkušených šéfkuchařů, se k nám vrátil Martin Kallasch. Společně s naším sommeliérem Petrem Slámou pro Vás připravili degustační večer zaměřený na tartary a francouzská vína. Určitě si tuto příležitost nenechte ujít. Přijďte si zpříjemnit babí léto a nechte se pestrými chutěmi zanést do nejrůznějších koutů světa!

A co jsme pro Vás tedy připravili?

Lososový tartar – italský způsob & Provence blanc de blancs „Clos Mireille“2011 Domaine OTT
olivový olej, šalotka, kopr, citrón, kapary a červený pepř
***
Tuňákový tartar – japonský způsob & Les Arums de Lagrange 2014, Bordeaux AOC
pražený sezam, nakládaný zázvor, rybí omáčka, sojová omáčka, wasabi
***
Šnečí tataráček  - naše specialita & Saint Romain 2014, Domaine Matrot
smažená cibulka, Pastis, olivový olej, dijonská hořčice, sojová omáčka, worcesterová omáčka, česneková tráva
***
Telecí tatarák – francouzský způsob & Tavel La Dame Rousse 2015 Dom. de la Mordorée
šalotka, lanýžový olej, ančovičky, kapary, dijonská hořčice, loupaná rajčátka
***
Hovězí tatarák – český způsob & Auxey-Duresses 2012, Domaine Matrot
cibulka, kečup, hořčice, sójová omáčka, worcesterová omáčka, chilli, pepř, kmín
***
Mango tataráček – sladký způsob & Champagne Louis Roederer Carte Blanche demi sec
citronová šťáva, třtinový cukr, limetková kůra, želé červené víno, jahůdky, Ricotta

Svá místa si rezervujte u paní Ivy Slámové na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo tel: +420 221 033 389

Na shledanou s Vámi se těší

Tým Merlot d´Or