Degustační večer: Bourgogne na talíři

Cena: 1 550 Kč
Adresa: Vinotéka Passage, Millennium Plaza, V Celnici 10, Praha 1
Místo konání: Praha
Začátek akce: 18.00
Datum konání: 24.10.2017

Všechny milovníky burgundské gastronomie bychom rádi pozvali na jedinečný degustační večer věnovaný jednomu z nejzajímavějších francouzských regionů. Sommeliér Petr Sláma a šéfkuchař Martin Kallasch pro tento večer připravili:

Amuse-bouche košíček plněný pěnou z uzeného pstruha
Crémant de Bourgogne, Chavy-Chouet blanc de blancs brut

Předkrm Jambon persillé s cibulovou remuládou
Bourgogne Chardonnay 2013, Domaine Matrot

Burgundští šneci
Côtes de Nuits Villages 2013, Butterfield Wines

Grilovaný hovězí hřbet v celku v dijonské krustě s pošírovanou zeleninou a kroketkami
Nuits-Saint-Georges 2012, Domaine Arnoux-Lachaux

Čokoládové suflé s vanilkovou pěnou a omáčkou z černého rybízu
Crémant de Bourgogne Paul Chollet rosé brut

Koláč se sýrem Epoisses s jablky sýry
Ratafia de Bourgogne, Cave Henry de Vézelay

Místa si prosím rezervujte u paní Ivy Slámové na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. 221 033 389.
Pozor! Počet míst je omezený.