Menu Goût de France - francouzský svátek gastronomie

Cena: 1 790 Kč
Adresa: Vinotéka a restaurace Passage, Millennieum Plaza, V Celnici 10, Praha 1
Místo konání: Praha
Datum konání: 21.03.2018

Datum 21. března je dnes již neodmyslitelně spojeno s francouzskou gastronomií. Alain Ducasse a dalších 3000 kuchařů na 5 kontinentech připravili na oslavu tohoto dne a francouzské gastronomie 3000 menu. Společně s naším šéfkuchařem Martinem Kallaschem si Vás dovolujeme pozvat k nám do vinotéky a restaurace Passage na

MENU GOÛT DE FRANCE 2018

Pâté z kachních jatýrek s foie gras, ořechovým prachem, šalotkovou zavařeninou a jarní cibulkou
& Côtes du Rhône blanc "Les Grands Calcaires" 2015, Domaine Santa Duc

Consommé z kapra a lína na francouzský způsob, fenyklové aïoli a domácí bílý chléb
& Chablis 2015, Domaine Billaud-Simon

Přeštická vepřová panenka sous vide s pošírovanou jarní zeleninou, bramborový koláč a espuma z mladého česneku
& Bourgogne rouge 2014, Domaine Rossignol-Trapet

Krém z olomouckých tvarůžků s pečenou tyčinkou ze sýru Zlatá Praha
& Château Charmail 2008, Haut-Médoc

Jablkový dezert "Maminka" se skořicovou peřinkou, karamelová omáčka
& Vieux Pineau des Charentes, Daniel Bouju


Svá místa si prosím předem rezervujte u paní Ivy Slámové na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na telefonu +420 221 033 389. Menu budeme podávat od 11 do 20 hodin. Při rezervaci, prosím, vyberte svůj čas a počet osob.

Na setkání s Vámi se těší tým restaurace Passage Wine & Dine