Jarní francouzské menu s mladými víny

Cena: 2 590 Kč
Adresa: Vinotéka Passage, Millennium Plaza, V Celnici 10, Praha 1
Místo konání: Praha
Začátek akce: 18.00
Datum konání: 11. 4. 2018

Po velikonočním hodování a vajíčkové záplavě bychom Vás rádi pozvali na další menu snoubené s vybranými víny. Náš šéfkuchař Martin Kallasch pro tento večer připravil typické pokrmy pro jarní probouzení… přijďte si k nám vychutnat jarní menu ve výjimečné kombinaci s francouzskými víny.

Králičí terinka s hruškovým pyré, mladé lístky salátu s výhonky, ořechový chips
Provence blanc de blancs - Clos Mireille 2014 Domaines Ott*

Cappuccino z mladého medvědího česneku s kozím krutonem

Rolovaná nadívaná perlička, pečená jarní zelenina s foie gras a lanýžové glacé
Corton Renardes Grand Cru 2011 Lucien Le Moine

Francouzský sýr
Ch. Chasse Spleen 2005 Moulis en Médoc - magnum - 1,5 l        

Jahodový tarte s mátovým kaviárem a vanilkovou espumou
Théophile brut rosé - Louis Roederer


Místa si prosím rezervujte u paní Ivy Slámové na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na tel. 221 033 389.
Počet míst je omezený.

Na setkání s Vámi se těší tým Merlot d´Or