Chavy-Chouet

Romaric Chavy je sedmou generací, která se stará o rodinné vinice. Lahvovat vlastní produkci začal, ale až jeho dědeček v roce 1982, do té doby prodávali všechny hrozny négociantům (zpracovatelům a obchodníkům s víny). Začínali s 4.000 lahvemi, v roce 2005 Romaricův otec Hubert už lahvoval 25.000 lahví a v roce, kdy Romaric dokončil svá studia v Beaune (2006), už plnili 80.000 lahví a jen pár sudů prodávali zpracovatelům. Po dokončení studií absolvoval Romaric několik stáží jak v cizině, tak i v Burgundsku, například u svého kmotra Françoise Mikulskiho. Na vinařství začínal pracovat společně s otcem Hubertem, který měl velmi osobitý styl. Jeho vína byla nespoutaná, živočišná až nevyzpytatelná. Romaricův rukopis je podstatně jemnější a vína mají větší finesu a jemnost.